Hund lydnadsträning nu

Vill du önskar det fanns ett sätt att lära dem att inte göra dessa saker? Reser på egen infall ibland gör du önskar att det fanns ett språk enbart för dig och din valp så att han till fullo kan förstå din klagar ?

Jakt rätt hound

En bortskämd, men ändå förvånansvärt aktiv följeslagare i dag, det var en gång en skicklig tryffel jägare. Pudeln är den i särklass mest populära av de icke-sport raser. Var särskilt försiktig med att hitta en seriös uppfödare av dessa hundar. Tyvärr är dessa hundar du är sannolikt att hitta på den lokala skydd eller hund pund, ofta resultatet av oavsiktlig avel mellan två un-steriliserade hundar. Mindre hundar kan skadas av oavsiktligt grova barn, särskilt de som är yngre än tre, men en välutbildad mindre hund kan vara en stor följeslagare för mildare barn. Sporting hundar som är alert, aktiv och intelligent har historiskt använts av jägare för att lokalisera, spola eller hämta spel från land eller vatten. Hundraser i denna klassificering är: Afghanhund, American Foxhound, Basenji, Basset hound, Beagle, Black and Tan Coonhound, Bloodhound, Borzoi, tax, engelska Foxhound, Greyhound, Harrier, Ibizan hund, irländsk varghund, Norsk älghund, Otterhound, Petit Basset, Griffon Vendeen, Faraohund, Plott, Rhodesian Ridgeback, Saluki, skotsk Deerhound, Whippet. Tyvärr det stora popularitet över några av de idrottsliga raser, främst cocker spaniels men också Labrador och golden retrievers, har lett till en ökning av hälsa och beteendeproblem. De är de ursprungliga jakthundar, många pre-dejta kanon-bistå jägare i deras idrottsliga grupp. Idag den långsamma, petade Bloodhound används vanligtvis av brottsbekämpande att spåra avfällingar eller försvunna personer. Det fungerar nu bara som en kärleksfull, om än något Stationära datorer följeslagare. Non-Sports hundraser. Många idrotts hundar används fortfarande som jakt följeslagare i dag, även om deras milda natur och hög inlärningsförmåga har också tjänat dem rykte av att vara bland de bästa familjehundar. Det skapades i 1983. Några av de äldsta raser av inhemska hundar är de snabba syn hundar.

Anatomi en canine

Särskilda smak receptorer på deras tungor tros tillåta hunddjur för att känna igen kemiska sammansättning varianser sådana som salt och orenheter i olika vattenkällor. När djuren blivit betydligt varmare, antingen genom en förändring i lufttemperatur eller genom fysisk ansträngning, utsöndrar de även mer vätska än vanligt. En liten propp dyna, som ligger högre upp på baksidan av benet, ger ett bättre grepp för gång eller löpning på hala ytor. I tempererade väder, hunddjur helt enkelt andas in genom näsan sval: Nasal körtlar utsöndrar vätska, och dess avdunstning inom sina nasala kammare skapar en kylande effekt. En hel del information kan samlat från en snabb sniff. Svalna, börjar de att flämta med öppna munnar att andas in mer syre och att påskynda avdunstning och kylningsprocessen. Liksom alla däggdjur, är den canid familjen kan styra kroppstemperaturen genom olika fysiska funktioner. Hunddjur också lita på sina rockar för att kontrollera kroppstemperaturen. Men bland inhemska hundar har selektiv avel producerat ett antal olika örontyper, alla med sina egna namn, artighet av hund uppfödare, uppfödare och kennelklubbar. Täcka. Vad sägs om sin hörsel? Det är naturligtvis viktigt, särskilt när du ger dina kommandon.

Varför hjälp?

Tja, här är en present till dig: Du kan nu lära sig det på ett kick. Du behöver inte heller ha en tidigare kunskap om hundträning. Programmet fungerar med alla hundras. Det spelar ingen roll hur gammal din hund drar i kopplet – Känner du din hund gick du när du kommer tillbaka från att gå din hund? Lär dig att lära din hund att sluta dra i kopplet tugga på allt – slutligen kunna stoppa din hund från att tugga på och förstöra allt du äger trakasserande Cats – Har du eller en granne har en katt som ständigt trakasseras av din hund? Lär dig att stoppa detta slåss andra hundar – Är din hund aggressiv mot andra hundar, eller har en dålig vana att bekämpa andra hundar? Lär dig att stoppa denna farliga vana bita folk – Har din hund nyp eller bita på andra människor? Lär dig att stoppa denna skrämmande vana Äta Avföring – Har din hund äter avföring? Lär dig att stoppa denna motbjudande vana Running ut genom dörren – Har din hund bult ut genom dörren så snart det öppnas? Slutligen, att kunna stoppa detta har ett dåligt humör – Har din hund har ett dåligt humör? Lär dig att styra och stoppa din hunds humör problem rädd för höga ljud – Har din hund rädd av höga ljud? Ta reda på vad som orsakar detta och hur man kan stoppa det dra ut sitt hår – Är din hund att dra ut hans / hennes hår? Lär dig vad som är fel, och hur man kan stoppa detta bitande själv / Själv – Har din hund verkar alltid ha en plats där han / hon ständigt biter eller löste sig / själv? Lär exakt vad de ska göra för att stoppa denna rätt teknik Utbildning – lära dig den rätta och riktiga träningstekniker så att din hund kommer tydligt förstå kommandon och tycker om att lära nya.